Treppidest

Treppidest

Ideaalne trepp on mugav ja turvaline, aga ka oluline sisekujunduselement. Seega tuleks põhjalikult kaaluda, milline trepp sinu koju võiks kõige paremini sobida. 
Kui juhtub, et koju sai valitud vale seinavärv või sobimatu diivan, on seda üsna lihtne parandada, trepi ümberehitamine on aga suur ja kulukas töö. Seetõttu tasuks alati, kui asutakse kodu ehitama või renoveerima, trepitegija aegsasti välja valida, et temaga juba varakult plaanid paika sättida. Et vältida kasvõi seda näiteks olukorda, kus vahelakke jäetud trepiava on liiga väike. 

Bennet Puit valmistab erinevat tüüpi treppe. Missugune valida, sõltub nii ruumi eripärast kui sinu soovidest. sellest, kuhu trepp paigaldatakse. 
Levinumad trepitüübid on: 
* U-kujuline trepp
* I-kujuline trepp
* L-kujuline trepp
U-kujuline trepp teeb 180° pöörde, I-kujuline trepp ühendab erinevaid korruseid sirgjooneliselt,  L-kujuline trepp moodustab üldjuhul 90° nurga ja keerdtrepp kulgeb kahe korruse vahel spiraalselt.
Missugune just sulle sobib, sõltub nii trepi tulevasest asukohast kui sinu eelistustest. 
Trepiastmed valmistame üldjuhul puidust (mänd, tamm, saar, kask) ning viimistlusena kasutame vastavalt kliendi soovile lakki või õli.Tooni saab trepiastmetele anda peitsiga. 
Bennet Puidus töötavad pikaagsete kogemustega oma ala professionaalid, mis tähendab, et suudetakse teostada ka keerulisi eriprojekte koostöös arhitekti ja/või ehitusettevõttega. Oskame oskuslikult kombineerida erinevaid materjale – puitu, metalli, klaasi- ning erinevaid arhitektuurseid lahendusi, ühendades omavahel materjali, ruumi, praktilisuse, turvalisuse ning visuaalse esteetika ning leiame alati kliendi jaoks parima hinna ja materjalide lahenduse.
Teostatud töödele antakse garantii.

 

1 thought on “Treppidest

  1. Keegi Kommentaator says:

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Comments are closed.